Despre noi

Marusia Events se ocupă cu organizarea de evenimente  precum nunți, botezuri și petreceri corporate, pilonul care stă la baza acestei echipe fiind pasiunea, energia și dedicația, caracteristici pe care le transpunem în fiecare eveniment la care suntem prezenți. Urmând această cale, echipa noastră a reușit de-alungul timpului să livreze servicii complete, de calitate, prompte și elegante iar în prezent ne mândrim cu zeci de evenimente realizate cu succes.

De ce să ne alegeți pe noi?

  • propunem o gamă amplă de servicii
  • oferim consultanță gratuită
  • disponibilitate ridicată (pana la 10 evenimente in paralel)
  • oferim factura/bon de casa pentru orice serviciu
  • luăm, cu inspirație, visurile dumneavoastră și le transformăm în petreceri de neuitat !

Misiune:

Marusia Events isi asuma misiunea de a fi martorul povestilor voastre, transpunand talentul si inspiratia inclipe de neuitat, incarcate cu emotie si sensibilitate.Astfel, preluam visurile dumneavoastra si le transformam in petreceri de neuitat!

Viziune:

Ne propunem sa investim toata energia și creativitatea in momente unice, de neuitat si sa livram  servicii complete, prompte si de calitate tuturor clientilor nostri.

 Valori:

  • Pasiune: Ne place ceea ce facem si asteptam in permanenta noi provocari pe care sa le putem materializa in evenimente memorabile pentru clientii nostri.
  • Adaptabilitate: Suntem constienti ca fiecare client de-al nostru isi urmareste propriul vis astfel ca ne adaptam complet fiecarei solictari in parte si facem tot ce ne sta in putinta ca visele sa devina realitate.
  • Anticipare: Bazandu-ne pe experienta intregii echipe Marusia Events in materie de organizari evenimente, am invatat sa fim mereu cu un pas in fata cerintelor clientilor nostri reusind sa le depasim asteptarile si sa ii surprindem intr-un mod placut.
  • Comunicare onesta si prompta: Ne ghidam dupa o comunicarea corecta, onesta si prompta a tuturor informatiilor de interes pentru clientii nostri astfel incat sa isi poata contura imaginea de ansamblu asupra intregului eveniment si sa ia cele mai bune decizii, atat pentru ei cat si pentru invitatii lor.

Petrecere, aniversare, nuntă? Cu drag, vom fi acolo!

Rezerva acum

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea lor. Utilizare cookies / Politica de confidențialitate

Am inteles