Servicii complete Foto-Video

Din pasiune pentru naturalețe și emoție, am creat serviciile foto-video care depășesc limitele unor simple fotografii sau filmări. Împreună putem contura ceva frumos, care să redea întocmai emoția, încărcătura și sensibilitatea acestui moment unic din viața ta.

Echipa noastră talentată va căuta să surprindă cele mai expresive momente, la o calitate cât mai înaltă, oferindu-ți experiența care se împletește discret cu decorul de vis.

Și îți mai spunem ceva! Pentru că ne place să fim în ton cu noile tendințe în materie de tehnologie, plusăm în serviciile noastre cu filmarea în format 4K.

De ce vă oferim asta?

Deoarece filmarea 4k Ultra HD (3840 x 2160) este net superioară formatului FullHd (1920 x 1080 pixeli), este una mult mai realistică și capabilă să redea profesionist cadre fascinante.
În momentul de față toate dispozitivele noi redau conținutul la această rezoluție și în cea mai scurtă perioadă va deveni un ,,must have„!

Te invităm mai jos să vezi cu ochii tăi diferențele!

Acum te-ai convins?

Prețurile pachetelor noastre pornesc de la 750 Euro – Pachetul Basic, care conține:

  • 1 cameraman și 1 fotograf;
  • Fotografiere și filmare Full HD pe toată durata evenimentului;
  • Realizare film eveniment;
  • Prelucrare foto-video profesionistă;
  • Predare fotografii pe suport electronic.

Ți-am stârnit câtuși de puțin curiozitatea? Te așteptăm să bem o cafea împreună și să îți prezentăm oferta noastră completă!

Rezerva acum

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea lor. Utilizare cookies / Politica de confidențialitate

Am inteles